De Spurt geeft gratis fietsertjes weg

Beste Spurters,

 

Het aantal Spurters dat op zondag komt koersen blijft, met een uitzondering daargelaten (is hier misschien sprake van voorkennis ?) verontrustend achter met de verwachting. Daarom heeft de Spurt na intensief beraad besloten tot een grootse media campagne. De gemiddelde leeftijd van de Spurters is toch wel zo hoog dat iedereen zich de Flippo’s nog wel herinnerd, maar ook de meer recente Moestuintjes zullen niemand ontgaan zijn. Vanwege het succes van deze acties introduceert de Spurt nu “het fietsertje”. Zoals bij alle acties zijn er natuurlijk actie voorwaarden,  maar de toekenning van een “fietsertje” is laagdrempelig gehouden. Renners krijgen bij iedere deelname aan een officiële de Spurt etappe één gratis fietsertje maar ook wanneer een renner tijdens de koers één of meerdere malen gelost wordt, moet opgeven of een lekke band neemt levert hem dat toch een fietsertje op. Ook het buiten de tijdslimiet finishen geeft nog steeds recht op een fietsertje. Echter,  het in gevaar brengen van mede Spurters of een dusdanig gedrag vertonen dat het schaamrood op de kaken van de andere Spurters verschijnt, heeft tot gevolg dat het fietsertje weer ingenomen wordt.

Bovenstaande voorwaarden kenmerken natuurlijk het vriendelijk tour karakter van de Spurt  (de T uit TWC), maar om Spurters ook de mogelijkheid te bieden het beste in zichzelf naar boven te halen is besloten dat deelname aan een trainingsrit op de woensdagavond ook recht geeft op een fietsertje  (de W uit TWC). Ter illustratie het aantal verdiende fietsertjes tot en met rit 5.

fietsertje

Verder zullen de lokale media over deze actie geïnformeerd worden onder de noemerr “De Spurt geeft gratis fietsertjes weg”. De verwachting is dat niet alleen het aantal nieuwe leden maar ook de motivatie van de Spurters zelf enorm zal toenemen om op zondag morgen en/of woensdagavond te komen fietsen.

Met sportieve groet,

De Spurt